tisdag 10 april 2012


Det är härligt med påsklov! Men för att vara lite gnällig, så kunde ju vädret ha varit bättre. Just nu vräker regnet ner här och det är allmänt grått och trist! Förvisso är det bättre än det vi vaknade upp till igår, stora vita snöflingor som dalade ner. Nu är påsken över för i år, och den har varit väldigt lugn för vår del. Vi har mestadels varit hemma och myst och haft det lugnt och skönt. Bara njutit av att få vara hemma och skrota. Idag roar jag mej med att sitta och plugga lite. Jag behöver finslipa lite på min Svenska B-uppsats som ska in efter lovet. Jag är inte riktigt nöjd med den än, det krävs lite mer jobb. Jag kommer även att sitta med min matte denna veckan. Nästa vecka är det prov - igen. Och det SKA gå bättre än förra gången!


Gårdagen tillbringade vi uppe på ridklubben. Det var dags för det årliga Påsk-hoppet, och båda C och J var anmälda. Båda två klarade hoppningen glalant, och belönades med varsin fin rosett. Det är så härligt att se dom "komma i mål" efter sin runda, så glada och så stolta. Dom är så himla duktiga mina tjejer ♥ Stolt mamma!! Efter att ha tillbringat runt 7 timmar där uppe var vi ganska så stelfrusna, så det var inte lite skönt med en V A R M dusch sen.


Jag och sambon avrundade kvällen i soffan. Hade läst att filmen "Drive" med bl.a. Ryan Gosling och Ron Pearlman hade fått så bra betyg, så vi bestämde oss för att titta på den. A big mistake kan man lugnt säga! Vilken skitfilm det var rent ut sagt! Den började segt, men jag trodde att det skulle släppa. Men jag misstog mej rejält, fullständigt värdelös var den tyvärr. Så har ni tänkt att se den - låt bli!

Ha en fin dag i regnet!

1 kommentar:

  1. Härligt med påsklov! Jag hoppas att ni njuter för fullt och förhoppningsvis har även ni idag solsken och varmare temperaturer (14 grader har vi idag). :)

    Lycka till med kommande prov och inlämningsuppgifter. Det kommer du att fixa galant vännen! :)

    Stor kram
    Lotta

    SvaraRadera