måndag 28 mars 2011

En toppenhelg har passerat

Ett sånt UNDERBART väder vi har idag, så varmt och så skönt! Det går knappt inte att beskriva hur skönt det är att sitta här utanför i solväggen ~ ljuvligt! Vårkänslorna spritter i precis hela kroppen nu. När äldsta dottern kommer hem från skolan ska vi ta oss en riktig långpromenad. Det här vädret gör att man blir på sånt strålande humör.. idag är det nog nästan så att jag strålar ikapp med solen. Allt känns bara bra! It´s a lovely feeling! Även om värken finns där i kroppen, så kommer den i skymundan när det är en sån underbar dag.
Jag var dock inte lika glad igår, på eftermiddagen började snön att vräka ner. Vi trodde ju knappt att det var sant, och man kände sig bara så "besviken". Men tack och lov så ser dagens väder till att den försvinner ganska så fort.
Ännu en helg har passerat i ett rasande tempo, det har varit en bra helg! Först var det ju fredagskväll med tacos, mys i soffan och Let´s Dance på tvn. Jag var ju liite besviken över att det inte var Frank som vann, men Jessica var åxå jätteduktig. Hon var väl värd att vinna! Tycker att det är tråkigt att det är slut nu. "Talang" börjar ju nästa vecka, men det är inte alls lika roligt att se enligt mig.
På lördag blev det till att stiga upp tidigt och fixa mig klar, sen bar det av till Göteborg. Där hade vi verkligen en trevlig och intressant dag! Det var ju utbildning i idrottsskador ( första steget ) och det var väldigt intressant, och vi lärde oss mycket som man kan ha stor nytta av. Han som höll i utbildningen kom från Sisu, Christian Hultèn, och han var kanonbra! Nästa steg går av stapeln den 9-10 april, och jag hoppas kunna komma iväg då åxå. Igår var det ju dags att ställa om klockan ~ äntligen! ..och t.o.m. jag kom ihåg att göra det. Fick påminnelse av min tränarkollega så att jag kulle komma i tid till träningen, hon känner mig rätt. Denna veckans träning körde vi ihop med grabblaget, och tjejerna visade vad dom gick för. En del grabbar i det laget tycker att dom är "bara tjejer", men dom fick minsann svar på tal. Det finns minsann inget som säger att tjejer inte kan vara lika duktiga på fotboll som killar!  Tjejerna var jätteduktiga och slet som små blå. Härligt att se! I omklädningsrummet efteråt blev det mycket snack om mål dom hade gjort, vem som dribblade bort vem osv. Det märktes att dom tyckte att det var kul och att dom var stolta över sig själva.
Eftermiddagen tillbringade vi på Torp köpcentrum, det var ju dags för Swingfly. Dom sjöng 3 låtar och efter det var det skivsignering. Jag hade gärna velat höra mer, men man får vara nöjd med det lilla. "Me and my drum" var ju såklart bäst, jag har verkligen fastnat för den låten. Köpte cd:n och tjejerna fick den signerad, så dom var nöjda och glada när vi gick därifrån. Den är bra, väldigt bra tycker jag.


Vi hann med att besöka ett flertal affärer, Amanda tyckte att det var ett bra tillfälle för henne att visa vad hon vill ha i present när hon fyller år. Så jag har fått en hel del ideér, alltid bra.
Nu ska jag ta itu med mina enorma hög med nytvättat, se till att få in det i garderoberna innan barnen kommer hem så vi kan ta våran promenad då. Ikväll ska jag och mellandottern åka in till en ridklubb och kika lite. Ta reda lite på vad det kostar, tider som gäller osv. Hon vet inte om det än, så jag antar att jag kommer ha en överlycklig tjej här sen.
Dagens bästa: Ett mycket trevligt telefonsamtal från en kär vän.

Njut av det underbara vädret!

1 kommentar:

  1. Hej Sanna!
    Hur är det med dig nu för tiden och vad syssler du med, tack för att du skrev i min blogg!
    Själv jobbar jag på fabriken som vanligt, kommer aldrig därifrån.Trivs inte alls men det är ju ett jobb och man får lite bidrag varje månad ;o)
    KramMalin

    SvaraRadera