fredag 25 mars 2011

The sun is shining and I feel great!!


Ännu en dag med strålande solsken.. kan man annat än att bli glad av det?! Inte jag i alla fall, jag njuter i fulla drag! Jag kanske inte njuter av riktigt allt som har med våren att göra.. har upptäckt att det är fler än jag som vaknar till när det blir vår. Spindlarna ute på trappan!! Dom njuter jag verkligen inte av, läskigt värre. Ännu värre blir det när pissmyrorna vaknar till liv, jag har verkligen SKRÄCK för dom!! Det är det som är nackdelen med den varma tiden. Jag vet, dom gör nytta på sitt sätt och dom är inte farliga.. men det hjälper inte! Jag lider verkligen av pissmyrsfobi! Men dom behöver jag ju inte tänka på just nu, nu vill jag bara njuta av solen, fåglarnas kvitter och att det är vår! Jag har varit ute och gått en riktig långpromenad idag, och det var så skönt för både kropp och själ kan jag lova. Det är så mycket lättare att tänka klart när man är ute och traskar, i alla fall för min del. Helt plötsligt kommer man på små lösningar på problem som man trodde var helt olösliga. Det känns så otroligt bra och skönt efter en promenad! Så när jag väl kom hem igen hade jag fyllt på energiförrådet och satte igång och röjde. Har varit lite lat i ett par dagar och det sätter ju snabbt sina spår, så det finns lite att pyssla med. Men med tanke på vädret, och den bra musiken som jag lyssnar på ~ just nu "Losing my religion" med REM - älskar den låten, så går allt lite lättare.
Så var det alltså fredag igen, och den stora finalen på Let´s Dance. Jag tycker det är trist att det är slut, men det ska bli väldigt intressant att se kvällens program. Heja Frank!!

Igår var vi och hämtade ut största tjejens glasögon, och jag fick beställt mina. Tog även ett par helt svarta Tommy Hilfinger, och ett par solglasögon blev det åxå. Det är så att jag längtar tills dom är klara nästa vecka, så jag får veta om det är därför jag har huvudvärk så ofta. Efter det köpte vi oss varsin glass och satte oss i solskenet och njöt. Myspys! Skjutsade dottern ut till hennes lags klubbstuga där hon skulle gå domarutbildning. Själv tog jag en sväng till Jysk. Varje gång jag får reklam därifrån så är den fina stationsklockan med, men väl där ute så finns den aldrig ~ irriterande! Men igår äntligen fanns den i hyllan, jag rafsade åt mig en snabbt som bara den.


Jag tycker att den är så fin. Den kommer att passa alldeles perfekt sen när vi har flyttat, det är ju ett gammalt stationshus vi ska flytta in i. Så jag var NÖJD med att äntligen få lägga vantarna på en. Kikade lite i andra affärer, hämtade dottern och sen bar det av hem igen. Blev en lugn kväll som avslutades framför tvn. Måste ju kolla på min favoritserie ~ The Big Bang Theory. Jag bara älskar den serien, "Sheldon" är helt underbar!

Man kan verkligen inte annat än att skratta, dom är så charmigt nördiga! Ni som åxå tittar på serien vet vad jag menar. Me like a lot!!
I morgon bär det av till Göteborg för min del. Ska gå en utbildning i skadebehandling, så klockan 09.00 ska vi vara på plats. Det ska bli kul tycker jag, och den utbildningen är viktig. Inte bara när det gäller fotbollslaget, olyckor kan ju hända när som helst. Så det ska bli både kul och intressant. På söndag är det träningsdags igen. Då ska vi köra lite ihop med killaget, lite mixade lag som spelar mot varann. Det är då man inser hur tuffa tjejerna kan vara, och det är bra övning för dom. Efter träningen ska jag och tjejerna bege oss ut till Torp köpcentrum. För då uppträder Swingfly där ~ nice! Hans "Me and my drum" spelas mycket här!
Dagens bästa: Min härliga promenad så gav mig så mycket idag!

Ha en fortsatt härlig dag ~ njut av vädret!!

1 kommentar:

 1. Vilket härligt spralligt vårinlägg! :) Det låter som du har fullt upp och en trevlig helg att se fram emot. :)

  Äldsta dottern här gillar inte heler spindlar. Hon är riktigt rädd för dom. Själv är jag inte rädd för pissmyror men inte speciellt förtjust i dem efter att en bet mig i foten för många år sedan. Foten svullnade upp till dubbel storlek och jag blev riktigt sjuk. Så sedan dess är jag lite skepisk mot pissmyror.

  Promenader kan erkligen vara sköna på många sätt. Själv arbetar jag med mina böcker i huvudet då jag promenerar. ;)

  Ha en strålande helg vännen och ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera