fredag 8 april 2011

Fredag, och solen strålar!

Barnens finfina konstverk

Så var det fredag igen. Det är inte klokt hur fort en vecka går egentligen, tiden bara flyger iväg. Idag känns förkylningen bättre som tur är. Men det känns som jag har bomull i huvudet och axeln / skulderbladet värker elakt. Ingen vidare bra dag idag heller med andra ord. MEN solen strålar som bara den och det är varmt och skönt ute, och det känns i alla fall BRA! När jag var ute och gick förut såg jag mängder av fjärilar - dom tycktes njuta lika mycket av vädret som jag gjorde. Sol och värme är HÄRLIGT! Jag kände mig både lite piggare och gladare efter min promenad, skönt. Det går alltid lättare med BRA musik i mp3:n.
Blev förvisso lite låg igen när jag kollade in Platsbanken, det fanns inte mycket där att söka inte. Speciellt när man inte har någon utbildning känns det ganska hopplöst. Jag har ju planer på att börja plugga, att först läsa in gymnasiet och därefter utbilda mig till förskolelärare. Men.. klarar jag det??! Jag vet inte ärligt talat. Nu när jag inte mår helt bra ( depressionen och värken överallt ) så blir det tyvärr ofta så att jag ger upp när det blir lite kämpigt. Jag VILL inte ge upp, men gör det ändå. Låter knäppt I know.. men så är det just nu tyvärr. Längtar tillbaks till mitt "gamla liv", det jag hade innan depressionen slog till. Det känns som det var hundra år sen.. men jag har inte gett upp det än i alla fall, kanske kan det bli så igen. Att saker och ting känns lättare, bättre och roligare. Jag försöker att se positivt på saker och ting, men hjärnan tycks vara inställd på att det är lättare att se negativa saker, hemska saker som kan hända. Vill inte tänka så! Livet är inte alltid lätt - det är ett som är säkert!


För att tröst mig lite efter att ha läst på Platsbanken blev det zingo och en supersmarrig bulle. Det var gott det! Tyckte att jag var värd det ( ska nog kunna komma på någon bra anledning om jag tänker efter ordentligt ).
Det är ju trots allt fredag. Dom där bullarna är så goda, för goda.

Nu ska jag roa mig med att tvätta lite och dammsuga. Väntar på att barnen ska komma hem från skolan ~ längtar efter dom nu!

Våra tre möss - sötnosar!

Dagens bästa: Vädret - igen. Det ÄR helt underbart!!
Ha en riktigt härlig fredag!

~ Misslyckanden är hållplatser på vägen, de hjälper oss att hitta rätt ~

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Din stackare! Migrän och förkylning! :( Jag hoppas att du känner dig bättre idag? Krya på dig och se till att få vila ordentligt såa tt du snart är på benen igen.

  Det låter som ni har ett härligt vårväder idag. Här har vi också solsken men i kombination med en rejäl storm. Det skakar i hela huset och att vara utomhus känns inte som något trevligt alternativ idag.

  Självklart klarar du av att sätta dig i skolbänken igen Sanna. :) Du är envis om bara den och vet vad du vill och du kommer att fixa det jättebra och jag är dessutom övertygad om att du kommer att älska det. :) Fördelen med att studera senare i livet är att du då vet vad du vill och är medveten om att detta förmodligen är detsista du kommer att studera på högre nivå och då ärmotivationen en helt annan. Dessutom bär du med dig en bra ryggsäck i form av livserfarenhet. Så självklart ska du studera om det är det du vill vännen. Vad har du att förlora? Absolut ingenting. Däremot har du sååå mycket att vinna och jag tror dessutom att det komer at göra gott för din hälsa, din självkänsla och ditt självförtroende. So go 4 it! :)

  Ha en fin helg och krya på dig kära du!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Läste precis detta inlägg nu när jag kikade i din blogg! Åh det värker i mitt hjärta när jag läser! Jag vill bara berätta för dig att mitt liv har varit deprimerat, fyllt med mediciner, läkarbesök, psykologbesök och svarta tankar under flera år.

  Det är så avlägset nu att det känns som att det knappt har hänt. Idag kan jag känna tacksamhet över dessa år, för de har gjort mig till den jag är idag.

  Idag är mitt liv så ljust och fint! Jag mår så gott och jag vaknar så gott som varje dag fylld av lycka!

  Det finns en ljusning och den kommer att komma! Allt har sin tid!

  Varm kram till dig! :-)

  SvaraRadera