torsdag 28 april 2011

Idag är jag G~L~A~D

 Underbart vackra vitsippor

Så var det fina vädret tillbaks igen ~ härligt! Solen strålar från en klarblå himmel, det är varmt och skönt och fåglarna kvittrar så det står härliga till. Me like! Jag har latat mig en stund nu på förmiddag, har suttit ute i solen med en kopp kaffe och en bok. Just nu håller jag på och läser Marian Keys "En förtjusande man". Jag gillar hennes böcker skarpt, hon skriver så bra.

 
( Mina föräldrars ena kisse. Hon ser ut att njuta av livet! )

Jag tyckte att jag fick ganska så mycket gjort igår, så att jag kunde lata mig lite idag med gott samvete. Egentligen hade jag tänkt att knalla bort till det "andra huset" och gå igenom alla leksaker, men det får bli i morgon istället. Det är sånt som får göras när barnen inte är med. Naturligtvis ska jag inte slänga / ge bort allt, en del kommer att sparas och läggas undan tills dom får egna barn. Men hade dom varit med så tror jag att dom hade kommit på anledningar till att alla leksaker måste sparas, och det går ju tyvärr inte. Den platsen finns inte, varken i detta huset eller sen när vi har flyttat. Jag längtar som en tok efter att få fixa i ordning där borta, det ska bli så kul. Just nu är det många diskussioner här hemma om hur vi ska ha det. Vad som ska målas, vad som ska tapetseras, hur det ska inredas osv. Det kliar i fingrarna på mig, jag vill sätta igång och inreda NU, med en gång. Det finns så himla mycket jag vill göra och ha, har tusen ideèr i huvudet just nu. Så fort något nytt ploppar upp i huvudet så skriver jag ner det i min lilla bok. Det börjar att bli många anteckningar och skisser där i nu. Nästa vecka kanske det blir en liten tur till Skara. Där finns en second hand-butik som alltid har en massa roligt. Är sugen på att åka dit en sväng och se om jag kan fynda lite.


Idag är jag faktiskt lite extra GLAD. Jag och min kära sambo har bokat biljetter till Liverpool´s match i Oslo den 1:a augusti. Då möter dom Vålerenga.. och VI KOMMER ATT VARA PÅ PLATS!!!! Det ska bli så himla kul. Jag är ju fotbollstokig, har själv spelat i många år och på senare år även varit tränare för två olika tjejlag. Jag tycker fortfarande att det är superkul att spela, även om konditionen inte är på topp och att mitt knä spökar. Men det håller mig inte ifrån planen! Liverpool FC är ju favoritlaget och Dirk Kuyt är min absoluta favoritspelare.

 

Han är suveränt bra tycker jag, sliter alltid som ett litet djur. Vare sig dom leder eller ligger under så sliter han in i sista sekund. En riktigt duktig fotbollsspelare! Så nu har jag något mer kul att se fram emot.

Dagens bästa; Min ursöta gäst som kommer och hälsar på titt som tätt. Den är bara för söt!

Ha en toppenhärlig dag och njut av solen!

( Liverpool-bilderna är lånade från nätet )

1 kommentar:

 1. Hej vännen!

  Vad glad JAG blir av att läsa att du har haft en sådan härlig och glad dag Sanna! :) Härligt! :)

  Och visst är vädret helt underbart? Vi har haft detta sommarväder non stop i flera veckor nu och börjar känna oss riktigt bortskämda. ;) Men som vi njuter. :)

  Jag håller med dig om att Marian Keyes skriver väldigt bra även om jag måste erkänna att jag gillar hennes första böcker allra mest.

  Vad spännande med flytt! Ser fram emot att höra allt om det! :)

  Vad glad jag är för din skull att du ska få se Liverpool på plats. Vilken häftig upplevelse! Jag förstår att du längtar. :)

  Ta hand om dig vännen och hoppas att du och familjen får en riktigt fin Valborg och fortsätt njuta av det härlig vädret. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera