onsdag 20 juli 2011


Här är det alldeles tyst och stilla just nu, alla barnen sover så sött fortfarande. Tänkte att jag kanske kunde få ihop ett litet inlägg.. innan det är dags att sätta igång med annat. Jag har så mycket jag vill och har tänkt att göra, och saker som jag måste göra.. så jag vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja. Jag är tyvärr en sån person som gärna gör det roligaste först och sparar det tråkiga till sen.. en annan dag.. någongång. Men idag ska jag ta itu med det tråkigaste först - att putsa köksfönstren. När solen strålade igår upptäckte jag hur smutsiga dom är, och det var ingen vacker syn alls. Fick en strålande idè i förra veckan ( då kändes det som att den var just strålande ), att börja röja högt och lågt. Men såhär i efterhand inser jag att den kanske inte var just strålande.. eller att jag åtminstone hade börjat med lite och inte allt på en gång. Nu är det grejer överallt.. och då menar jag precis överallt. Några dagar med värk i axel och skulderblad och till det en mindre skön huvudvärk har gjort att jag har halkat efter så att säga. 


Men det är bara till att bita ihop och ta itu med det. Först ska jag bara ( så typiskt mej, "jag ska bara.." ) kika runt på några bloggar och dricka mitt kaffe. Njuta lite av att det är tyst och lugnt en stund. För tysy kommer det inte att fortsätta vara. När jag väl drar igång så måste musiken vara på. Helst på hög volym, det brukar göra det hela lite lättare. Idag ska jag få lite gjort har jag tänkt. Sen ska jag avsluta dagen med en liten shoppingtur - det är aldrig fel. Jag kan inte påstå att jag är på jakt efter något särskilt så egentligen. Men jag ska försöka få med mej största tjejen en sväng i alla fall. Kika runt i affärer, ta en fika och prata. Det blir en liten mor/dotter-stund. Ibland får jag dåligt samvete för att dom stunderna händer för sällan, men då gäller det att ta vara på dom när dom väl inträffar.
Innan jag sätter punkt för denna gången vill jag ge er ett litet filmtips, kan alltid vara bra att till regniga dagar. "No Strings Attached". En romantisk komedi med bl.a. Ashton Kutcher och Natalie Portman. En bra och härlig film! Enligt mej kan tilläggas, sambon satt och suckade högt - åt både mej och filmen. Nu var det ju förvisso ganska lätt att räkna ut hur den skulle sluta, men det gör inte så mycket. Den var härlig!

Dagens bästa: Att vakna till en riktigt solig och fin dag! 

1 kommentar:

 1. Hej hopp!

  Tack för ditt besök i min blogg och tack för dina ord. :)

  Fnissar här... det kunde ha varit jag som skrev ditt inlägg. ;) Jag är preciiiis likadan... jag skjuter gärna (hemskt mycket gärna tom) de där tråkiga sakerna på framtiden och "jag ska bara". ;)

  Och sen tackar jag för filmtipset.... den ska jag kolla efter. Jag och sambon har inte heller samma filmsmak. ;) Helt olika! Nu kom jag ju på att jag glömde berätta om filmen vi såg i förrgår... det får bli i morgondagens inlägg. ;)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera