tisdag 23 augusti 2011

Underbar sommardag! ♥


Åhh vilket alldeles underbart sommarväder vi har ♥ Det går knappt att beskriva hur skönt det är! Jag personligen tycker att det är ljuvligt att sommaren inte har släppt taget än. Tänker verkligen passa på att njuta av dessa sista underbara dagar! Och det hoppas jag att ni åxå kommer att göra!
Idag har jag haft min allra första lektion.. på många år. Lite nervös och samtidigt nyfiken klev jag in i psykologi-salen. Och det tog inte sådär jättelång stund innan jag förstod att jag kommer att gilla dom lektionerna. Det är ett väldigt intressant ämne tycker jag, och läraren verkar vara riktigt bra. Ingen tråkmåns som bara stod och malde, utan man märkte tydligen att han brinner för sitt ämne. Jag väntar redan på nästa lektion. Nu har jag ledigt ett par timmar innan det är dags för tre timmars engelska ikväll.
Jag är lite nervös för om jag har tagit mej vatten över huvudet, men jag hoppas att jag ska fixa det. Kan andra göra det så kan väl jag - hoppas jag!
Tyvärr krockar min engelska med mellantjejens ridskola, men jag ska se om vi inte kan ta och byta dag för henne. Vet att det finns en grupp på lördag, så jag hoppas att det ska gå bra. För jag vill gärna vara med i stallet.


Det jag är mest "orolig" över är matten. Som jag minns den från högstadiet så var den en ren plåga. Jag har inte riktigt förstått hur man kan tycka att matte är kul. Men jag hoppas att det kommer att ändras nu! Jag kan inte uttala mej om det ännu, har första mattelektionen i morgon. Även om jag aldrig kommer att bli något mattegeni så hoppas jag att jag tar mej igenom kursen och blir godkänd.
Vad jag vill bli när jag blir stor.. tja, det vet jag faktiskt inte helt säkert ännu. Just nu lutar det mest åt förskolelärare. Jag har hoppat in till och från som timvikarie, och jag tycker att det är underbart kul att jobba med barn. Något annat som har funnits i mina tankar ett tag är gympalärare.
Så.. det återstår att se vad jag blir när jag blir stor.


Jag hoppas att ni alla får en fortsatt toppenhärlig dag! Passa på att njuta av det underbara vädret och var rädd om dina nära och kära!
♥ ♥ Carpe Diem ♥ ♥

3 kommentarer:

 1. Hoppas att det går bra med alla ämnen i skolan. Jag är textillärare men slutade och började jobba som förskollärare istället. Och jag lovar det är det bästa beslut jag tagit. Det är verkligen superkul. Lycka till!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tack för din gulliga hälsning hemma hos mig, vad glad jag blev! =) Kul att du vill vara med i min utlottning, lycka till.

  Lycka till med studierna, det kommer gå kanon! Började själv plugga igen som vuxen för några år sedan och fick sedan jobb inom ett helt nytt område.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Ja, vilket härligt sommarväder det har varit den här veckan! Helt underbart! Lite regn och åska också men vad gör väl det när det den mesta tiden har varit soligt och varmt. :)

  Vad underbart att du nu är tillbaka i skolbänken igen och du behöer inte tvivla kära du, självklart kommer du att fixa det. :) Och det som är en enorm skillnad att studera som vuxen mot då man var tonåring. Nu har du så mycket erfarenhet med dig i din ryggsäck och du vet vad du vill och var du är på väg. Och framförallt vet du vem du är och vad du kan. Det kommer att gå hur bra som helst. Dessutom är de en inspirerande känsla att känna att man lär sig nya saker varje dag och träffar nya intressanta människor. Lycka till och njut av din studietid Sanna! :)

  Ta hand om dig och familjen och njut av helgen!

  Kram Lotta

  Ps. Jag gillar din nya header! :)

  SvaraRadera