måndag 24 oktober 2011


Jag lever. Börjar att fundera på om jag ska lägga ner bloggandet. Eftersom det går så länge mellan inläggen undrar jag om det är någon mening med att fortsätta. Jag tycker fortfarande att det är skoj, mne tiden vill inte riktigt räcka till känner jag. Jag fortsätter i alla fall tills jag har bestämt mig helt.
Om en vecka är det höstlov. Och jag måste erkänna att det ska bli lite skönt, både för mig och för barnen. Det känns att vi behöver en liten break nu. Då ska vi passa på att njuta av tiden tillsammans, hitta på lite saker som inte riktigt hinns med just nu.


Nu har jag avklarat alla prov och muntliga framställningar för denna omgången, och det känns skönt. Jag måste faktiskt erkänna att hittills har det gått över förväntan på alla proven. Har inte haft sämre än VG på något och det är jag väldigt nöjd med. T.o.m. matteprovet, som jag verkligen fasade för att få tillbaks gick bra. Jag var ynka 1½ poäng från MVG.. och det är något som jag fortfarande är förvånad över. Jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick till. Men gissa om jag blev glad?! I fredags hade vi sista lektionen i Psykologi A. Så då var det dags att få tillbaks sista provet och få slutbetyget. Ja - jag var nervös! Något annat än ett MVG i det ämnet hade gjort mig otroligt besviken! Så det blev allt ett glädjetjut när Anders sa att jag fick mitt MVG. Tack för det! ♥ I morgon drar Psykologi B igång, och det ska bli jättekul. Mitt favoritämne! ♥


Jag tycker verkligen att det är superkul att plugga nu! Men.. jag är inte helt säker på att det är förskolelärare jag vill bli längre. Ärligt talat så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag vill göra. Har börjat att fundera lite på att kanske läsa till kurator. Men jag vet inte ännu?! Än har jag ju lite tid på mig att försöka komma fram till något. Vad jag än så länge vet säkert är att jag fortsätter att plugga nästa termin åxå. Har inte helt bestämt än vad jag ska läsa. Matte B och Etik och Livsfrågor vet jag än så länge. Sen får vi se vad det blir.


I förra veckan gick min älskade kamera sönder *stor sorg!*. Okej, den är inte helt sönder, men displayen i bak har antagligen fått en smäll så att den har spruckit lite, litegrann. Jag kan ju fortfarande fota med den, men det är ju lite "besvärligare" när man inte ser bilderna man har tagit. Det är en mindre katastrof måste jag säga. Sambon kör med "det är ju bara en kamera". Det är inte BARA en kamera, den betyder massor för mig. Den är med mig i stort sett överallt. Man vet aldrig när man kan behöva föreviga något. Känns inte som det är någon större idè att lämna in den på lagning, utan det blir nog att jag köper mig en ny framöver istället.


På lördag är det som vanligt dags för stallet igen. En plats, som på något konstigt sätt, har blivit ett av mina favoritställen nu. Konstigt p.g.a. att jag knappt ens gillade hästar förut. Nu trivs jag som fisken i vattnet där. Jag mår BRA av att vara där, jag blir lugn på ett väldigt skönt sätt. Hästarna är helt underbara, och dom verkar vara så otroligt kloka. ♥ Jag har faktiskt t.o.m. planer på att provrida.. om jag törs. Helst skulle jag ju vilja rida på Önne. Men det kanske inte är så smart att börja med den största och starkaste hästen. Vi får se om jag vågar mig upp. Efter det bär det av hem, duscha snabbt och sen iväg igen. Klockan 13.45 spelar största dottern första matchen med sitt lag i Uddevalla-kannan. Så jag kommer att tillbringa resten av dagen med att kolla på fotboll. ♥

Men nu är det dags att fixa sig i ordning. Ska ner och ha matte en stund. Men jag hoppas att ni alla får en riktigt härlig måndag!


2 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Neeeej, du får inte sluta att blogga! Jag tycker så mycket om att kika in här hos dig och se dina fina bilder och läsa om hur ni har det. Så jag hoppas verkligen att du kommer att fortsätta med bloggandet. Det gör inget om det tar lång tid mellan inläggen. Det finns ingen regel för hur ofta man ska blogga. Det där bestämmer man helt och hållet själv. Så blogga när du har tid och lust vännen. :)

  Jag hoppas att ni njuter av ett härligt höstlov och fina dagar tillsammans? Här har vi också lov och det var verkligen efterlängtat. Sovmorgon och sena kvällar är inte dumt alls. ;)

  Vad roligt att det går så bra med studierna. Grattis och heja dig! Jag vet ju av egen erfarenhet att det är en stor omställning att studera i vuxen ålder men sååå roligt och inspirerande. Lycka till! :)

  Trist med kameran. Jag förstår din frustration för jag hade själv blivit helt förkrossad om min kamera hade gått i sönder. :(

  Klart att du ska rida! Livet är kort så varför vänta? Nej, upp på hästryggen med dig och ha kul. :)

  Ha nu en riktigt fin höstlovsvecka och sköt om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Trevlig helg på dig vännen! :)

  Hälsa härliga familjen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera