måndag 5 december 2011


Då var jag åter tillbaks igen. Som jag skrev senast, det går lång tid mellan inläggen nu. Och så lär det nog fortsätta december månad ut. För tiden fram till jul är verkligen fullspäckad med både det ena och det andra. Kan knappt fatta att om endast två veckor har jag redan gjort min första termin på Komvux. Det har gått så otroligt fort, och det har varit så otroligt kul. Jag har insett att det faktiskt är kul att plugga, jag har fått många underbara nya vänner och jag tror t.o.m. att jag har lärt mig en del på vägen åxå. Nu såhär i slutet är det mycket som ska göras. Jag har tre delar kvar av det nationella provet i engelskan att göra, ett i matten, uppsatser ska skrivas i både svenska och psykologi B och böcker ska läsas ut både i svenska och engelska. Som sagt, det finns saker att lägga tiden på. December månad betyder ju åxå en hel del annat. Ikväll är det dags för mellantjejens luciafest. Hon själv ska vara ängel, och det ska bli så himla mysigt. Och nästa måndag är det lilltjejens tur. Det är verkligen jättemysigt med dessa luciafester tycker jag ♥


Tänk att det snart är jul igen. Känns inte som det är så himla länge sen det var det ju. Här har vi inte sett till en endaste liten snöflinga än. Idag när vi vaknade var det kallt, -10 grader. Men ingen snö i sikte än. Jag är lite kluven när det gäller det. Jag tycker det är skönt på ett sätt, att vägarna är fria från snö. Jag gillar verkligen inte att köra bil i snö. Men samtidigt så är det så mörkt och tråkigt ute, så det skulle verkligen pigga upp med lite snö nu. Jag antar att den inte är alltför långt borta nu i alla fall.
Andra advent har vi ju redan hunnit med. Den tillbringade jag på Leia´s Café med min underbara vän Madeleine. En alldeles perfekt andra advent vill jag säga! Där inne satt vi i värmen och i skenet av alla tända ljus och njöt av vårt kaffe och den smarriga fikan. Inte dumt alls!
Jag hade tänkt att jag skulle hinna med att kika efter lite julklappar, men så blev inte fallet. Fikan drog ut på tiden.. och det var så mysigt att bara sitta där och prata och njuta. Hittills har knappt en enda julklapp blivit inhandlad. Börjar att känna mig aningen stressad, men jag ska väl hinna med det åxå. Vartenda år tänker jag "i år ska jag minsann vara ute i god tid", men det slutar likadant vartenda år.. att jag inte är det.Idag ska jag iväg till tandläkaren med minsta tjejen och efter det är det dags att rusa vidare till matten. Kvällen lär gå åt till att plugga engelska, samtidigt som det är Liverpool-match på tv:n. I morgon är det dags att få tillbaks psykologi-provet.. och jag hoppas så mycket att jag lyckades att få ett MVG på detta provet åxå. Annars blir jag besviken! På onsdagkväll är butikerna på Torp öppna till klockan 22, så då ska jag och största tjejen passa på att åka dit en sväng. Mest beror det på att Chris Medina är där då och ska uppträda ♥ Jag bara älskar hans "What are words" ♥ ♥ En sån otroligt fin låt!!

Jag hoppas att ni alla får en helt underbar dag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar