måndag 23 juli 2012

Jag bara undrar...


..MÅSTE man vara rasist bara för att man har en fasadflagga..??!! Jag har haft en svensk flagga här utanför dörren i herrens många år. Den senaste gick sönder för några veckor sen, så i förra veckan inköptes en ny och sattes upp. När våra nya grannar tvärs emot kom hem från semestern frågade mannen i familjen min ena dotter "Är din mamma rasist, eller varför har hon satt upp en sån flagga?". En sån flagga?? Jag har den där för att det är den svenska flaggan, och för att jag VILL ha den där. Tycker nog att jag har rätt att ha den där om jag vill, UTAN att bli kallad rasist p.g.a. det!!

Idag har det varit rena höstvädret här. Måste erkänna att det har varit lite skönt faktiskt ♥ Det har varit ganska grått, men ändå en behaglig värme.. och sånt där fint, fint regn. Har tillbringat några timmar under dagen med att fika, prata och skratta med min underbara vän Alexandra. Blir alltid på sånt bra humör när jag träffar henne, hon är en riktig solstråle hela hon! ♥
Såna vänner ska man verkligen vara rädd om!!

Igår tillbringade hela familjen dagen på Mollön. Det var dags för att fiska krabbor igen. Härligt väder, fika och skratt hela dagen lång. Så mycket bättre kan det inte bli ♥
Här nedan ser ni lite av våran fångst


Tror att vi fiskade upp varenda krabba som finns där.. nästan i alla fall. Men efter en stund fick dom springa tillbaks ner i vattnet igen. Sjöstjärnorna är så vackra tycker jag ♥ ..däremot så är krabborna ganska så läskiga. Jag måste erkänna att jag är liite rädd för dom.

 ~ Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you ~2 kommentarer:

 1. Hej,
  Vad roligt att du hittat till mig! Och tack för gullig kommentar. Nu ska jag läsa lite här hos dig, det är alltid så kul att hitta nya bloggar! :)
  Hoppas vi hörs igen,
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. En svensk flagga det har ju inget med rasism att göra tokigt det har blivit : / kram Sofia

  SvaraRadera