onsdag 6 februari 2013

"Jag ser det snöar...

..jag ser det snöar, det var väl roligt - hurra". Näää.. det är inte det minsta roligt om någon frågar mig! Visst, det är för tidigt att önska vår redan nu.. vi är ju trots allt bara i början av februari. Men jag var definitivt inte sugen på mera snö nu. Jag vill ha sol och värme, i stora lass! ♥ I helgen strålade solen, och vi kände vårkänslorna spira. Det var så underbart ♥ Vi tillbringade nästan hela lördagen ute, och bara njöt av det härliga vädret. Tyvärr försvann vårkänslorna lika fort som dom kom.
 
Jag och minsta dottern var ute på en uppiggande skogspromenad förut. Myspys! ♥
Det var just vad jag behövde, för nu ska jag stoppa näsan i biologi-boken. I morgon är det dags för ett stort prov. Och jag måste erkänna att jag tycker att det, en s.k. djupdykning i cellandningen, är ganska så trist. Jag hoppas dock att provet ska gå bra ändå.
 
 
 
 
 
 
Ha en fortsatt härlig dag :)
 
 
 
 


1 kommentar:

 1. Hej vännen!

  Ja usch, vad trött jag är på all snö just nu! Jag längtar efter vår, ljus, värmande solsken och fika invid en husvägg, fågelkvitter, porlande bäckar och vitsippor som blommar. Men vintern verkar var seg i år och det lovas mer snö i veckan som kommer. Så vi får nog fortsätta längta ett tag till är jag rädd. Men snart...

  Jag hoppas att provet gick bra?

  Ta hand om dig och din härliga familj!♥

  Kram Lotta

  Ps. Så fina vinterbilder. :)

  SvaraRadera