torsdag 31 mars 2011

Glada barn.. och snö igen


Den här underbara teckningen föreställer mig och min minsta tjej. Visst är vi väldigt fina?! Det tycker då i alla fall jag. Jag fick den av henne igår när hon kom hem från skolan, och den ska ramas in och sättas upp. Hon är en riktig liten konstnär min underbara tjej. Det är dom för övrigt alla tre, vi får ofta teckningar med jättefina motiv och underbara ord. Vi har verkligen världens mest underbara barn!! Jag älskar dom så mycket, så mycket. En teckning, en kram, ett litet ord som "mamma" kan verkligen lysa upp en hel dag.


När jag var yngre och fick frågan om vad som är meningen med livet var det ofta olika saker som ploppade upp i huvudet. Nu är jag äldre och klokare ( nåväl.. i alla fall äldre.. ) och vet att meningen med livet är att ha barn! Det är i alla fall vad JAG anser vara meningen med livet. Snart har jag varit mamma i 13år, hela TRETTON ÅR. Tiden har gått otroligt fort, men det har verkligen varit tretton underbara och händelserika år. Det var härligt när dom var pyttesmå och det är precis lika härligt än!


Just nu har jag tre väldigt glada tjejer här, och det värmer hjärtat gott! Den äldsta är jätteglad för att hon har blivit antagen till skolan hon sökte till, hon ska gå Idrottsklass till hösten. Det var lite nervöst innan brevet trillade in här, det var många som sa att det var ovanligt många som hade sökt dit i år. Efter att ha hämtat posten i ett par dagar och blivit besviken över att det inte fanns något brev, kom hon inspringandes med brevet. Slet upp det och fick världens leende på läpparna, hon hade kommit in! Så härligt! Jag är så glad för hennes skull, vet hur gärna hon vill gå där. Mellantjejen är överlycklig för att hon ska få prova på att rida på ridskolan. Fyra lektioner kan man testa på innan man bestämmer sig. Jag behövde knappast fråga om hon ville prova på det. Bara genom att titta på henne förstod jag vad svaret skulle bli, hela hon sken! Resten av kvällen pratade hon mycket om det, och när hon hade lagt sig fick jag ett sms av henne. Att hon var ( är ) glad och nöjd gick inte att ta miste på. Minsta tjejen har alltid olika anledningar till att vara jätteglad. Igår när vi pratade om det blev svaret: "För att jag fyller år snart". Hon fyller ju i juni så det är ju ett tag kvar, förklarade det för henne men hon sa att hon var ändå jätteglad för det. Ungar är så underbart härliga!!Som titeln på det här inlägget säger så snöar det här igen. En sån besvikelse! Det var ingen rolig syn att vakna och komma upp till. Det är alldeles grått idag och små flingor faller ner. Jag tog mig i alla fall en liten promenad förut, och det var skönt även om det är kallare idag. Alltid bra med frisk luft. Tog svängen förbi huset vi ska flytta in i sen, där fanns det massor av snödroppar ~ så fint!

Dagens bästa: Glada barn och vackra snödroppar!

Ha en finfin dag!

2 kommentarer:

 1. Vilken underbar läsning! Och fina bilder!

  Härliga ungar :)

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Det är härliga tjejer ni har och visst värmer det modershjärtat med alla fina teckningar, pyssel, fina ord och pussar och kramar som barnen ger. Det bästa som finns! :)Hälsa tjejerna att det är jättefina teckningar! :) Och gratulera den äldsta till antagningen. Härligt! :)Ni har verklgen en mängd anledningar till att fira hela helgen lång. :)

  Jag hoppas att snön har försvunnit nu? Det har ju lovats sol och värme i helgen så vi håller tummarna för det. ;)

  Ha en riktigt fin helg och sköt om dig och familjen!

  Stor Kram
  Lotta

  SvaraRadera