torsdag 17 mars 2011

It´s a sunny day!Förmiddagen har varit så solig och fin. Här utanför i solväggen var det +23 grader, och det var LJUVLIGT att sitta där. Tog med mej böcker och min kära vän kaffekoppen ut.. och bara NJÖT!! Så skönt, så skönt! Jag hann att läsa ut Christer Fuglesangs bok. Den var väldigt bra och intressant tycker jag. Han är lite av en idol för mig. Det är så stort det han har gjort, så häftigt! Tänk att få sitta där uppe och kika ner på lilla jorden. Vilken upplevelse det måste vara, jag skulle gärna vilja uppleva det!
Eftersom jag inte hade fått nog av solens härliga strålar påbörjade jag nästa bok - "Inspärrad" av Teresa Cooper. Den handlar om en tjej som har tillbringat sin barndom på flera olika barnhem, där hon har blivit drogad. Det verkar vara en väldigt gripande bok. Jag har kommit in i en riktig läsarperiod nu, det där går väldigt i vågor när det gäller mig.


I tisdags låg jag med migrän hela dagen, och det var som vanligt riktigt jobbigt. Helst av allt vill jag bara lägga mig under täcket och slippa höra och se någonting alls. Som tur var så kändes det bättre igår morse när jag vaknade. Men "dagen efter" innebär alltid att det känns som att man har bomull i huvudet, det känns som det går i slow motion. Gårdagen gick i alla fall åt till att ila runt i affärer, och leta efter presenter till mellantjejen som fyller 10år på lördag. Ju större dom blir desto svårare blir det att hitta på saker till dom tycker jag. Men jag fick ihop en del till slut i alla fall, och jag hoppas att hon kommer att bli nöjd! Hann även med ett besök hos optikern med största tjejen. Hon gjorde en synundersökning, och precis som vi trodde så är hon i behov av glasögon. Hon var inte glad kan jag säga, vilket jag på ett sätt kan förstå. Vem tycker att det är kul att vara 12år och få glasögon?! Men det är ju inget att välja på. Förhoppningsvis försvinner hennes huvudvärk sen. Egentligen var det meningen att jag skulle gjort synundersökning samtidigt, men den optikern hade blivit sjuk. Så jag får avvakta tills på tisdag.  Och jag är 99.9% säker på att det blir glasögon för min del åxå.
Dottern passade ju jättebra i alla bågar hon provade.. och jag passade.. inte alls i några. Visst jag är ovan att se mig själv i glasögon, men det såg verkligen dumt ut. Vi får se hur det blir..
Kvällen avslutades i soffan med ett avsnitt av Sons of Anarchy.

Tog mig en liten promenad tidigare idag, bara här inne på vårat område. Nu när snön börjar försvinna så ser man tydligt att hundägarna har fuskat med att plocka upp efter sina hundar. Det som göms i snö kommer upp i tö stämmer verkligen bra! Så äckligt! Och det gör mig så irriterad, det är ju inte så att det försvinner bara för att man gömmer det under lite snö. Har man hund så har man ansvaret att plocka upp efter den åxå!!

Dagens bästa: Solens underbara strålar!!
Ha en fortsatt jätteskön torsdag!

1 kommentar:

  1. Börjar med att tacka för titten och kommentaren hos mig. Blir så glad för varje ny person som tittar in, ännu gladare när den lämnar spår efter sig.
    Kommer också i läsarperioder då och då. Nu var det ett tag sedan. Men är säker på att den infinner sig om någon vecka, när jag ligger i solstolen och kopplar av.

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera