måndag 14 mars 2011

Så var det måndag igen, ännu en helg har passerat. Tiden bara flyger fram! Det har varit en bra och skön helg, och jag har faktiskt hunnit med en hel del. Städningen, som kom av sig i fredags, blev klar i lördags. Nu är fönster putsade, nya gardiner är uppsatta, nya blommor har blivit inhandlade och uppställda. Det är rent från damm.. så nu är våren välkommen - jag är redo.
I fredagskväll blev det såklart mys framför tv:n, fredagar betyder ju Let´s Dance. Ett program som jag verkligen gillar. Jag är så avundsjuk på dansarna som kan dansa så otroligt bra, och jag är minst lika avundsjuk på kändisarna som får lära sig alla danserna. Jag vill åxå kunna dansa så! I fredags var det ju dags för bugg och salsa, två danser som jag gärna skulle vilja kunna. Tyvärr så var det ju Alexander som åkte ut denna gången, personligen hade jag hellre sett att Tina hade åkt. Både Jessica och Frank är otroligt duktiga, jag hoppas att det är dom två som hamnar i finalen. I slutändan hoppas jag att det är Frank som tar hem det hela, han är verkligen jätteduktig!! Dom får det att se så enkelt ut, men jag förstår ju att det ligger många timmar av träning och hårt slit bakom det.

I lördags blev det ju ännu mera mys i soffan då det var dags för melodifestivalen. Jag och tjejerna satt bänkade framför tv:n, medan sambon mest skakade på huvudet och suckade åt oss. Han är allt annat än ett fan av melodifestivalen, han satte sig istället vid datorn och tog på sig hörlurarna.
I år tyckte jag faktiskt att det fanns ganska många låtar som var bra. Men alla passar dock inte att skicka iväg till Tyskland, enligt mig. Själv hade jag två stora favoriter - såklart Eric Saade. En jättebra låt med fart i, han gjorde det så bra! Jag hoppas att det kommer att gå bra för honom! Vi jublade för fullt här när han tog hem det.Men min största favorit var ändå Swingfly. En riktigt bra låt som fastnade i mitt huvud med en gång. Like it a lot!! Men jag vet inte om det hade varit så lyckat att skicka den låten, tror att Erics passar bättre. "Me and my drum" går i alla fall varm här nu - en höjdarlåt!

Dagens bästa: Min plats i solen - min favoritblogg här på nätet. Kikar in där varje dag, och blir alltid på lika bra humör av det. Lottas kloka ord går rakt in i hjärtat på mig, och just idag fick jag vårkänslor bara av att läsa på hennes blogg. Tack för det vännen!!

Ha en underbar dag!

1 kommentar:

 1. Hej Sanna!

  Tusen tack för dina rara och omtänksamma ord om mig och min blogg. Vad glad jag blir och de värmer så gott i hjärtat ska du veta. TACK! :)

  Vilken mysig helg ni har haft och jag känner igen det där med att det blir Let's ance" å fredagen och "Melodifestivalen " på lördagen. ;) Här hemma jublades det också då Eric Saade vann eftersom han var de kvinnliga familjemedlemmarnas favorit. Maken höll på The Moniker. :)

  Jag hoppas att du får en riktigt fin vecka vännen och att våren närmar sig hs er med. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera