fredag 12 augusti 2011

♥ Barn är kärlek ♥


Jag har haft den stora turen här i livet att få bli mamma till tre underbara tjejer: Det finns inte någon kärlek som kan vara större än den man känner för sina barn.
Kärleken till mina barn är enorm, och den växer för varje dag som går! ♥
Hjärtat nästan spricker på mej när jag tänker på hur mycket dom betyder för mej, Hur otroligt stolt jag är över dom! Jag känner stor lycka bara av att tänka på dom! ♥


Mina barn förgyller verkligen mina dagar - genom att finnas där, att le, att kalla mej mamma och säga att dom älskar mej.
♥ Det är dom som förgyller mitt liv! ♥


Jag gör allt som står i min makt för att ge dom en trygg och lycklig uppväxt med massor och åter massor av kärlek. Så att dom en dag kan se tillbakspå sin barndom och minnas den som en härlig och kärleksfull tid.
Jag kan inte ge dom allt, men kärlek kan jag ge dom hur mycket som helst!
Mina barn ~ den allra största gåvan i mitt liv.
Min största kärlek ~ mitt allt! ♥


..det är just vad ni gör!! ♥ ♥
Varje dag avslutas med ett "Jag älskar dej" och det är just vad jag gör. Jag älskar dom av hela mitt hjärta!
Mina otroligt fina och underbara barn ~ jag är lyckligast i hela världen som fick just er!! ♥ ♥

 

3 kommentarer:

 1. Kul att du vill vara med i utlottningen Sanne!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Så fint och så sant! <3

  Stor kram till dig!

  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Vilken underbar kärleksförklaring till era barn! Så fint och din oändliga kärlek till era flickor lyser genom varenda ord. De har tur att ha en sådan fin mamma som du. Och visst är det så att våra barn är den största gåvan av dem alla. En gåva vi har till låns en liten tid av deras liv och det är en ynnest att få vara med på deras resa från nyfödda till vuxen ålder. Vilken underbar resa! :)

  Tack snälla fina du för dina rara och kloka kommentarer hos mig. De värmer gott och din senaste kring mobbing visar verkligen hur viktigt det är att vi alla tar ansvar och bryr oss - om allas våra barn. Heja dig!

  Sköt om dig och din fina familj!

  Kram Lotta

  SvaraRadera