onsdag 25 januari 2012


Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra.. Snöar gör det förvisso här nu, men jag kan inte påstå att jag tycker att det är särskilt roligt. Kallt är det också, har lindat in mej i en tjock filt här nu för att slippa frysa. Väntar på att barnen ska komma hem från skolan. Själv har jag stannat hemma från skolan idag, p.g.a. mitt tandläkarbesök igår. Hade en tand som behövde plockas bort, och den var riktigt besvärlig! Efter 2 timmar och 4 stygn kunde jag gå därifrån 2000 spänn fattigare. Men ut kom den till slut i alla fall.. vilket känns kan jag säga! *ajaj* Lever just nu på kaffe och Panodil.. inte så vidare smart men men.. Jag är så himlans hungrig nu!! Såg just Max-reklam på tv:n.. det gjorde ju inte saken bättre precis. Så idag är jag alltså hemma och tycker lite synd om mej själv. Min kära vän Veronica ringde precis och piggade upp mej en stund. Hon är så härlig ♥

* ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *

Visst är bilden längst upp så FIN?? Vilka underbara färger och vilka underbara blommor ♥
Nu längtar jag ännu mera till våren!
Eftersom jag har legat hemma idag, så har jag spenderat en del tid vid datorn. Läst runt på bloggar, klickat hem lite kläder från Bonprix.. och hittat en massa annat som jag vill ha till hemmet. Jag vill att vi ska bli färdiga borta i "andra huset" så vi kan flytta dit nångång, men just nu ligger det tyvärr lite på is. Jag hinner inte att vara där borta så mycket som jag skulle vilja och behöva. Men jag hoppas att det blir bättre här framöver. Så att det blir klart snaaart!!


Underbart påslakan från Jotex, spegel från Rusta

Superfint badkar från Kakelhuset
Snygga fyrkantiga tallrikar från Vega-direkt, härliga färgglada skålar från Broarne.

Fint vitt sminkbord från Ikea

Snygg taklampa och en underbart fin bäddsoffa från Ilva.


Vackert vitt överkast från Jotex


Borta vid "andra huset" vill jag gääärna ha ett lusthus i trädgården!!

Vilken underbar diskmaskin - ROSA - vill ha!! ♥ ♥

Tyvärr är inte jag och min kära sambo riktigt överens när det gäller vissa saker. Någon rosa diskmaskin lär det definitivt inte bli, enligt honom. Och tyvärr gillar han inte den sortens badkar heller. ..hur kan någon inte gilla dom?? Det återstår att se om jag kan lyckas att övertala honom på något sätt sen ;) Jag vill ju gäärna ha både två!

Nu ska jag fortsätta att planera och inreda det andra huset. Ojojoj vad många ideér jag har!
Ha en fortsatt finfin dag!
KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar