lördag 18 augusti 2012

Hästar, hästar.. och åter hästar ♥

Ja... då var snart årets sommarlov slut då. Inte klokt hur fort det har gått! En endaste liten dag kvar att ta vara på och njuta av. Här i familjen är det blandade känslor inför skolstarten. Jag och J tycker att det ska bli jättekul att köra igång igen, C vill helst ha sommarlov i ett par månader till och A har väldigt blandade känslor. Hon vill ha längre sommarlov, samtidigt som hon är nyfiken på den nya skolan och nya klassen. Jag tror att det blir jättebra bara vi kommer igång. Barnen börjar på måndag, och jag på tisdag.


Vad vi har sysslat med den senaste tiden kan lätt sammanfattas med ett ord - HÄSTAR.
Hästar, hästar och åter hästar. Till barnens lycka kan jag ju säga ♥
Denna veckan ( ons-tors ) hade c sitt ridläger. Äntligen! Som hon har väntat och längtat! Och som vanligt när man har roligt, så gick tiden jättefort! Jag och J tillbringade mycket av dom dagarna på ridskolan vi åxå, hjälpte till med det vi kunde.. och fick lära oss en hel del på köpet.
Jag G I L L A R verkligen att tillbringa tid i stallet, det är helt underbart! ♥ Jag blir så lugn och mår så bra när jag kommer dit. En riktig oas för mej ♥
Vi har även varit ute hos min kompis Sara och ridit. Tjejen som äger hästen som vi rider där har frågat om vi kan tänka oss att rida och ta hand om hästen en dag i veckan. Jag vet hur gärna barnen vill, och jag åxå för den delen, men det är ett beslut vi får tänka över ordentligt. Även om det bara gäller en dag i veckan så har vi en bit att åka.. och frågan är om tiden finns. Ska kolla över mitt schema nu när skolan drar igång, så får vi bestämma oss efter det sen.
Idag drog ridlektionerna igång efter sommaruppehållet. Kan säga att det var två glada tjejer som skuttade upp ur sina sängar i morses. Detta hade dom väntat på. Jag är så STOLT över dom när jag tittar på deras lektioner. Dom är så himla duktiga båda två och har lärt sig så himla mycket.
K Ä R L E K ♥


2 kommentarer:

 1. Min stora tjej som är 12 år är också en riktig hästtjej! Hon har ridit sedan hon var 4 år och nu har intresset verkligen eskallerat! Nu i sommar har hon haft en sk sommarponny, det innebär att hon har tagit hand om en av ridskolans hästar under fyra veckor som sin egen. Jag har skjutsat henne till stallet på tidig förmiddag och hämtat hem en trött, smutsig och lycklig tjej vid sju-tiden på kvällarna. Så jaa...hästar kan verkligen sammanfatta den senaste tiden! :)

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra skolstart? Här hemma är vardagen tillbaka också. Vanligtvis brukar vi ha den där sista veckan innan skolstart att vänja oss vid tanken, längta lite och njuta av de sista sovmorgnarna. Detta året var vi i London och skolstart några timmar efter att vi kommit hem igen. Så det fanns inte id att fundera så mycket utan bara att kasta sig ut. Men det har gått bra. Vardagen rullar på igen och det är inte dumt det heller. :)

  Vad roligt att läsa om hur hästar och stallet verkligen har tagit över era liv (på ett bra sätt) och extra kul att det dessutom är ett intresse ni har gemensamt. :)

  Underbara bilder du bjuder på. Speciellt den sista!♥

  Hoppas att ni får en riktigt härlig helg!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera